Niin pehmeä

Viimeisin lankakokeiluni on Madame Tricoten Angora-nimisestä langasta. Siinä on 40 % Angoraa ja 60 % Akryyliä. Yhdestä 100 gramman kerästä tuli varsin pitkä huivi. Riittoisaa ja edullista lankaa, josta voisin hyvin kuvitella tekeväni vaikka neulepuseron.

Ei oikein onnistunut kuvaaminen ainokaisesta putiikin peilistä, joka on kovin kapea. Sitten huomasin tämän mamsellin, jolla on tekemäni pellavaliivimekko ja 70-luvulta tuttu lukunuttu/bolero.

Tämä oli taas sellainen salama-aloitus, jolloin ei ehdi mitään ohjeita etsiä. Siispä tuollainen nurjilla silmukoilla tehty epämääräinen raidoitus. Epämääräinen sikäli, että raitojen paikat eivät mene minkään säännön mukaan. Reunoihin tein myös aina oikeaa, mutta siltikin huivi pakkasi kiertymään rullaksi. Hyvin hennosti höyrytin sen, mutta ihan kokonaan ei sekään auttanut. Olkoon siis rullalla.

Tätä lankaa meillä on montaa väriä – tuo ylähylly.

Kyllä tuli pehmeä ja kevyt huivi! 
Viime päivät putiikissa on mennyt tavaroita kaappiin järjestellessä. Olen ihmetellyt itseäni, että jopa TYKKÄÄN siitä hommasta. Tänäänkään en olisi millään malttanut lopettaa ja lähteä kotiin. Ei ollenkaan minun tapaistani. Mutta on kyllä kiva kuvitella tekevänsä töitä, kun tavarat on järjestyksessä ja työhuoneet siistinä!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top