Kynttilätarpeita

Tänään posti toi hirvittävän painavat paketit puotiin. Molemmissa oli yli 20 kg kynttiläntekoaineita. Toisessa parafiinia ja toisessa steariinia. Ei me kumpikaan Pirkon kanssa saatu niitä mihinkään siirrettyä. Tämä oli todellista tukkuostosta. Niistä sitten pussitetaan pienempiä määriä.

Tuli meille myös kynttilänsydäntä ja -väriä. Muutama asiakas ehti niitä jo kysyä.

Aamu oli tosi kurja. Ei tullut henk.koht. avustaja. Odottelin pari tuntia ja sitten vasta soitin. Ei ollu tulossakaan. Että se on kurja odotella. Tunniksi sain sitten tuuraajan ja hänen kanssaan kävimme kaupoilla ja postissa. Huomenna ehkä paremmalla onnella?

Ei mulla sitten muuta. Alan ommella näppipyyhkeitä.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top