Lisää lankoja

Muutama lukija kommentoi lankavalintojani, että pitäisi olla myös yksivärisiä. Tottakai, olin vaan niin innoissani noista Step-sukkalankojen valmisraidoista, että ”unohdin” kokonaan, ettei niistä kannata esim. palmikoita ja pitsineuletta tehdä. Niinpä sitten tilasin Step Classicin yksivärisistä kaikki värit. On muuten aikamoista väri-iloittelua. Tuntuu, että kaikki värit on tosi värikkäitä. Ne taitavat olla perusvärejä, ei ollenkaan mitään murrettuja tai maanläheisiä.

Tekstiiliteollisuudelta tuli siis 3 laatikollista tavaraa. Tässä muuten kävi niin, että sieltä soitettiin, että nyt lähettävät viime kerralla puuttumaan jääneet Stepit. No niitä oli kaksi pussillista. Siinä samalla sain sitten tilattua postimaksutta muutaman muun pussin!

Tässä osa saaliista, ne yksiväriset Stepit. Puran laatikot eteisessä, etteivät ole asiakkaiden tiellä myymälässä – aikamoinen kaaos siitä aina tulee!

Täydensin myös Pallas-lankojen värivalikoimaa – nyt niistäkin on kaikki värit Pellavasydämessä. Tuo lankahan on oiva paitsi sukkiin ja lapasiin, myös muihin neuleisiin. Villatakit, puserot ja pipot voi tehdä myös Pallaksesta.

Tässä siis meidän sukkalankahylly. Toisessa hyllyssä on muut langat. Pipolangoiksi valitsin muutaman paksun langan ja lisää alpakkaa, vähän kimallusta ja bambulankoihinkin muutaman värin lisää. Ensin päätin, että kaikki kutokoot limenvihreän tiskirätin, mutta nyt saa myös oranssia ja mustaa….

Nämä sukat olen ehkä jo näyttänytkin? Jatkan urakkaani -tehdä kaikista langoista mallineule. Nämä ovat Step 6 -lankaa, joka on hiukan paksumpi kuin tavallinen Step ja on 150 gramman kerissä. Ja sit noi mun ihkut popot!
Paljon olen saanut kehuja siitä, että kaupungissa taas on lankakauppa. En tokikaan ole, enkä varmaan koskaan pääsekään, samalle tasolle kuin edeltäjäni, jolla oli pelkkiä lankoja. Pellavasydämeen ei vaan yksinkertaisesti mahdu niin paljon valikoimaa. En halua luopua valmistuotteista, joista alunperin aloitin.
Kaikkein suurin ilo tulee niistä asiakkaista, jotka palaavat uudelleen oltuaan tyytyväisiä ostoksiinsa. Kuten esim. asiakas, joka täällä blogissa näki huovuttamani lapaset, kävi ostamassa langat ja sitten lisää, kun innostui niiden tekemisestä. Kiitos sinulle, teit minut iloiseksi!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top