Ilmaista mainosta

Tänään oli paikallislehdessä (Uudenkaupungin Sanomat) kirjoitus Pellavasydämestä. Nää on niin ihania lahjoja yrittäjälle, joka maksaa maltaita jokaisesta mainoksestaan. Tämä on nyt toinen lehtikirjoitus ja vielä on yksi tulossa, haastattelu siihen on jo tehty. Mielestäni tämä uutinen on oikein hyvin kirjoitettu ja antaa oikean kuvan. Haastattelijana Maija Ala-Jääski, joka teki myös ensimmäisen lehtijutun vuonna 2008 aloittaessamme Pellavasydämen toiminnan.

Tänään oli kaupungissa syysmarkkinat ja kun lehtikin ilmestyi aamulla, niin meillä oli kyllä vilskettä. Raha ei kovin kummoisesti liikkunut, mutta ihmiset tulivat tutustumaan ja ihastelemaan. Kävin itsekin markkinoilla ja huomasin olevani ”melkein julkkis”.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet lukeakin!

Pellavasydämen Mervi
nyt se ”pommin asennusohje” jäi kaupalle, joten vieläkin pidän teitä jännityksessä – hyi minua!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top