Mitähän lääkäri sanoo?

Huomenna on jokseenkin jännittävä päivä. Paaritaksi on tilattu aamulla klo 7.45. En usko pystyväni istumaan pyörätuolissa reilun tunnin matkaa, koska tiessä on kuoppia ja se tekee tosi inhottavaa tyhjälle lonkalle, joka lonksahtelee ja paukahtelee sijoiltaan…

Tyksin Kirurgisessa sairaalassa on ensin laboratoriokokeet – tutkitaan mm. sitä, onko bakteerit tuhottu lonkasta. Sitten seuraa röntgen ja viimeiseksi ortopedin tapaaminen. Mielenkiinnolla odotan tuloksia ja sitä, mitä lääkäri ehdottaa leikkausajankohdaksi, jos leikkaus ylipäätään on jo mahdollista. En ole edes päästänyt mieleeni sitä mahdollisuutta, että infektio olisi uusinut, eieiei…

Huomenna siis ehkä ratkeaa moni asia. Kiva, että elämässä on jännitystä.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top