Tyksissä kiirettä – lääkärissäkin käydään yöllä

Tiedäthän, saat postia, silmäilet – ahaa tällainen – laitat syrjään ja joskus aikojen päästä alat miettimään, että mitäs siinä olikaan. Näin kävi minulle kun sain taas kerran kirjeen Tyksistä. Yleensä kaikki ajat on vasta noin kuukauden perästä, joten niillä ei ole heti niin kiirettä.

Jossain alitajunnassa oli kuitenkin tieto, että syyskuun puolivälissä piti olla jotain. Aloin etsiä kirjettä ja kas kummaa, mitä huomasinkaan! Hyvänen aika sentään, ei voi olla totta! Lääkäriaika kello 23.45. Ja sairaanhoitaja ottaa vastaan 20 minuuttia sitä ennen. Ohhoh!

Ennenkuin kuitenkaan aloin paaritaksia (200 euron matka) tilaamaan, soitin ko. numeroon. Siellä hoitaja sanoo ihan ihmettelemättä mitään, että se on vaan lääkärille sellainen muistutus, että soittaa minulle sinä päivänä.

Aivan käsittämätöntä. Jos lääkäriä pitää muistuttaa, niin mitä ihmettä varten siitä tieto minulle lähetetään ja vielä oikein korostuskynällä korostettuna. Käsittääkseni olisi paljon viisaampaa laittaa asiakkaalle tieto, että ”lääkäri soittaa teille sinäjasinäpäivänä”.

Katsokaa nyt – mitä tuumaatte?

Kirjeen alkuosassa on ennen tätä lääkäriaikaa tieto laboratoriokokeista, joissa pitää käydä viikkoa aikaisemmin. 
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top