Pientä aherrusta

Tänään taas kinuin päästä mieheni mukaan ”talolle”. Minulta jäi kesken yhden hyllykön täyttö. Olenkin kertonut, että saimme Tiimarin jäämistöstä paljon hyllyjä. Olen niistä hyvin iloinen, niillä on saatu yhtenäinen ilme putiikkiin. Joukossa oli myös tällainen ritiläseinäke ja siihen melkein miljoona koukkua, joten tähän saan koruja nätisti esille.

 Hyllykön päässä on peili, jota tietysti tarvitaan kun helmiä mallaillaan… Nyt sieltä kylläkin näkyy jotain ihan muuta. Kuinkas sattuikaan.

Toiselle puolelle seinäkettä ripustin näppipyyhkeitä.  Nämä tuotteet ovat loppuunmyynnistä jääneitä…

Tämä viimeinen kuva voi olla vähän vaikea hahmottaa. Tässä on keksimäni kuljetussysteemi. Sattui olemaan päällä pusero, jossa on nauhat etupuolella. Niihin sain sidottua muovikorin syliini ja sitten onnistui muutaman pikkutavaran kuljettaminen.

Nyt täytyy odotella jotakuta kaveria jelppimään, ei nuo isommat tavarat minun konsteillani siirry hyllyihin. Tänään jo lankatukusta soiteltiin. Olen tilaamassa neulontalankoja, mutta kun valikoimaa on niin paljon, etten pysty päättämään mitä haluan myyntin.

Jos sinulla on vankka mielipide, mitä lankoja käsityöliikkeessä on pakko olla myynnissä, kerro toki! Koska tilaa on kuitenkin rajallisesti, haluaisin valita sellaiset laadut, jotka varmimmin tekevät kauppansa. Sukkalankoja nyt ainakin, mutta mitä merkkiä….?

Pari kuvaa myös toisessa blogissani: http://pellavasydamenuusineuvolakoti.blogspot.fi/
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top