Mitä tehdään, kun maito loppuu jääkaapista?

No, jos maitoa ei ole, mutta pitäisi olla – sitten lähdetään kauppaan. Niinpä.

Taisin jo mainitakin, että mieheni lähti puutarharetkelle Pietarsaareen, joten minun on pärjättävä viikonloppu yksin. Yleensä en käy ruokakaupassa koskaan, eikä nytkään olisi ollut välttämätöntä, mutta se maito…. Tilasin siis taksin, varasin puoli tuntia aikaa kierrellä rauhassa kaupassa. Taksikuski muuten ihmetteli tyyliäni:  istun pyörätuolissa ja työnnän jaloilla edessäni olevaa pikkukärryä. Hassun näköistä varmasti!

Kyllähän reissulle hintaa tuli: edestakainen taksimatka 60 euroa (noin 2,5 km yhteen suuntaan) ostokset vähän yli 20 euroa. Mutta onhan se kivaa olla itsellinen!? Ostelin herkkuja ja käsityölehden. Tuo kanttarelli-tuorejuusto on namnam.

Matkani olisi tavallisessa taksissa maksanut noin 15 euroa, mutta invataksi pyörätuoliavustettuna lisää hintaa toiset 15 euroa. Ja paluumatkasta toiset 30 euroa. Tämäkin oli vähän alaspäin pyöristetty hinta.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top