Odottelua

Tänne minä tulin Tyksin uuteen T-sairaalaan aamulla klo7. Iso poppoo lääkäreitä tuli kierrolle, mm. Plastiikkakirurgi. Minut leikataan tänään. Lääkäri on varma, että lonkassa on bakteereita. Ei kuulemma ole ollenkaan epätavallista, että viljelyt näyttää puhdasta, mutta silti bakteereja on. 

Kysyin huvikseni ilmoittautuessani, josko taas saisin yksityishuoneen. Ei puhettakaan, hyvä jos pääset huoneeseen! Osa potilaista nukkuu käytävällä. No, minä sain sen viimeisen vapaan petipaikan. Huoneessa on toinen, minua vanhempi nainen. Tässä nyt makoilen ja odottelen. Nälkä kurnii vatsassa, kun en ole puolen yön jälkeen saanut syödä tai juoda.
 
Viime yönä nukuin vain pari tuntia. Nyt on univelkaa ja se on hyvä, jotta leikkauksen jälkeen nukuttaa. Kirjoitin yöllä puheen, jonka toivon jonkun lukevan tyttäreni häissä, joihin en nyt sitten päässyt osallistumaan. Huomenna lähtevät mieheni ja tyttäreni reissuun ja häät ovat lauantaina. Maanantaina tulevat takaisin. Silloin minut ehkä siirretään Uuteenkaupunkiin jatkohoitoon. Todennäköisesti kuusi viikkoa taas tiputetaan antibioottia suoneen. Sitten onkin jo kesä mennyt ja silleen…

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top