Pieni punainen tukka

Tänään kävin parturissa. Sinne jäivät kuivuneet kiharat, permanentin jäännös. Olen niin tyytyväinen käyntiini. Mukava ympäristö ja mukava parturi, joka osasi asiansa. Meritähti Alisellakadulla.

Olen oikein tyytyväinen myös lopputulokseen. Kyllä tämän kanssa nyt kelpaa maata sairaalassa.

Harvoin onnistuu niskan parturointi niin hyvin kuin nyt.

Huomaa korvikset, joista olen kirjoittanut jo aiemmin. Ne ovat Nousevan Myrskyn Liisan pyöränkumista valmistamat. Tuotakin voisin ”mainostaa”, yliolan laukkuani. Se ei ole Marimekon, vaikka kangas kovasti sellaista muistuttaakin. Ihan vaan torilta ostettu ja niin kätevä pyörätuolissa istuessa.

Kuvat on kaikki erikokoisia, kun yritin epätoivoisesti rajaamalla saada ympäristön sotkut pois – ei onnistunut. Kuvat piti saada äkkiä, kun mies oli jo paistinpannu kädessä ja ruokaa laittamassa. Siinä mitään taaskaan stailattu…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top