Hoidonvaraus

Tänään tuli postia Tyksin traumaosastolta. Olinkin jo kuullut, että ”omalääkärini” työskentelee lomalta palattuaan traumaosastolla koska tekonivelosasto on vielä kiinni.

Sain ajan ensi keskiviikolle klo 7 nimikkeellä hoidonvaraus. Käskettiin olemaan syömättä ja juomatta klo 24 alkaen. Mielestäni tuo tarkoittaa sitä, että minut voidaan leikata jo samana päivänä. Nyt siis tilanne on se, että minä menen keskiviikkona Tyksiin ja mieheni ja tyttäreni lähtevät seuraavana päivänä, torstaina, Skotlantiin. Tavallaan hyvä, tavallaan erittäin ikävä.

Hyvää tässä on se, ettei mun tartte olla yksin kotona. Palvelu pelaa, valmis ruoka tuodaan sängyn viereen jne. Ikävää on tietysti pelkkä ajatus siitä, että muut juhlii ja minä makaan enemmän tai vähemmän kipeänä. Luulenpa, että tilanne heikentää myös läheisteni iloa.

Oli muuten yllättävää, että sellainen vanha viisaus kuin ”heinäkuu-mätäkuu” on edelleenkin totta. No tietysti on. Mutta että sairaaloissakin se otetaan huomioon….heinäkuussa ei mielellään tehtäisi leikkauksia. Näin kertoi haavaa hoitanut sairaanhoitaja.

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top