Riittääkö mitta?

Juhannus oli ja meni. Muistan ’kuin eilisen päivän’ viime juhannuksen postauksen. Kyllä aika menee nopeasti. Näköjään se kuluu nopeasti, vaikkei tekisi mitään. Olen vain nukkunut, lukenut ja välillä syönyt.

Kerran kävin ulkonakin, kun poikkesimme ”talolla” eli nykyisellä remonttikohteella, tulevassa liiketilassa ja uudessa kodissamme. Mieheni on jo saanut Pellavasydämen liiketilat pinnoiltaan kauniiksi. Siellä on oikein valoisaa ja avaraa. Hiukan jo aloittelimme  hyllyjen ja työtilojen suunnittelua. Saattaapa vihdoin toteutua haaveeni riittävän suuresta leikkuupöydästä. Tähän mennessä olen tyhjentänyt keittiön pöydän siihen tarkoitukseen.

Nyt olisi yksi kysymys, johon toivoisin teiltä vastauksen. Yksi huoneista on hankalan mallinen, vain 1,70 m leveä. Sen pitkällä sivulla on ikkunat kadulle. Mahtuuko tuohon tilaan kangaspuut mitenkään päin? Minulle on nyt tarjottu kaksiakin puita ostettavaksi – toisessa työleveys on 120 cm, toisessa 150 cm. Kummankaan syvyyttä en tiedä. Te, ketkä kudotte, voisitteko mitata, kuinka paljon vähintään tarvitaan tilaa kangaspuiden ympärille.

Talo on rakennettu 50-luvulla, mutta remontoitu viimeksi 80-luvulla niin, ettei näkyvissä ole oikeastaan mitään alkuperäistä. Tänään huomasin yhden pienen yksityiskohdan, kauniin ilmastointikanavan ritilän.

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top