Arvaa miltä tuntuu

Kyllä se vaan aika kuluu – taaksepäin katsoen. Tällä viikolla pitäisi olla lopullinen lonkkaleikkaus. Tässä on kuitenkin ollut sen verran epävarmuustekijöitä, että lähetin suoraan leikkaavalle lääkärille tällaisen viestin:

Soitin osastonsihteerille ja hänen käsittääkseen alunperin annettu leikkausaika pitää paikkansa. Olen siis tulossa osastolle keskiviikkona ja leikkaus olisi torstaina 5.6. Toivottavasti Belgiasta on lähetys siihen mennessä saapunut? Antibiootin tiputus on lopetettu perjantaina 23.5. Eli sitä on tiputettu 8 viikkoa, koska haava eritti kudosnestettä noin kauan. 

Tänään sain vastauksen, näin: Tuo on huono uutinen, että haava on vuotanut 2 kk. Miksihän meillepäin ei haavan vuotamista informoitu? Se nimittäin tarkoittaa sitä, että koska haava on erittänyt noin kauan, niin se ei ole parantunut normaalilla tavalla. Bakteereilla on ollut reitti ihon alle. Se tarkoittaisi sitä, että meidän täytyy ajatella uutta pesua ja uusia näytteitä.

Arvaa, miltä tuntuu ja mitä ajattelen….mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top