Kehuja

Toivottavasti muistatte kaikki ne kerrat, kun olen tätä hoitavaa osastoani kehunut! Pääsääntöisesti olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon. Minulle osuneet hoitajat ovat ystävällisiä, avuliaita ja toiveeni pyritään toteuttamaan. Ongelmat ovat enemmänkin rakenteissa. Tästä olen kirjoittamassa juttua, mutta se muhii vielä. 

Tänäänkin tuli todistettua hoitajien tahto auttaa. Aikaisemmin olen kyennyt nielemään ison kasan lääkkeitä kerrallaan, mutta nyt tuntuu, että yhdenkin pillerin alas saaminen tuottaa ongelmia. Magnesiumin olen jo pyytänyt jättämään pois, koska se saa oksennusrefleksin aikaiseksi. Tänään tuli tiensä päähän monivitamiini. Olen tarpeeksi monta kertaa sen kanssa yökännyt. Mutta hoitajapa lupasi soittaa apteekkiin ja selvittää, jos olisi mahdollista tilata liukaspintaisempana pillerinä. Tällaiset, sinällään pienet asiat saavat minut iloiseksi ja osoittaa, että minua oikeasti kuunnellaan.

Kuten yhdessä kommentissa lukija kirjoittaa, myönnän, että tilanne voi olla toinen, jos potilas ei itse pysty ilmaisemaan toiveitaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top