Kuvaus Turussa

Aamulla oli herätys 5.30, nopea aamupala ja vielä yksi antibiootin tiputus. Ennen seitsemää tuli taksi hakemaan. Asettauduin paareille, jotka sijoitetaan taksin penkkirivien väliin. Ihan kohtalaista kyytiä makuuasennossa. 

Pääsin heti sisälle ja toimenpide kesti tuskin viittä minuuttia. Lonkan yli kulki sellainen sylinterin palanen. Kyseessä on siis viipalekuvaus. Olimme takaisin osastolla jo puoli kymmeneltä. Kylläpä oma sänky (!) tuntui mainiolta…

Tuloksia en ole vielä kuullut enkä tiedä mitään jatkosta. Eilen löytyi kaulalla olevan ”subiksen” juuresta vihreä klöntti, eli sielläkin muhii tulehdus. Jos antibioottia vielä joudutaan jatkamaan, myös tuo subis pitää vaihtaa. Se ei ole mukava toimenpide!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top