Edistystä

Olen kyllä paikkapaikoin sisukas, mutta välillä laiska ja mielelläni siirrän asioita huomiseen. Otanpa esimerkkinä oman kuntoni hoitamisen. Täällä minulle on annettu 3 jumppaliikettä, joita pitäisi tehdä päivittäin useamman kerran. Tämän tästä huomaan, ettei tänäänkään!   

Tarvitsen siis lievää pakottamista. Tänään tuli keikkaa tekevä hoitaja tekemään ehdotuksen: menisin aamupesulle pelkän fordin kanssa. Oijoijoi..enhän minä jaksa. En kuitenkaan kehdannut laittaa hanttiin ja niinpä se tuli tehtyä! Aiemmin vessaan menemiseen on tarvittu kaksi hoitajaa ja sekä fordi että pyörätuoli. Ja aamupesut taas on suoritettu petillä.  

tässä kuvassa näkyy fordin yläosa

Jos joku ei ole nähnyt, niin kerron, mitä fordilla liikkuminen tarkoittaa. Kainaloiden korkeudella on tasot ja kahvat, joista pidän kiinni. Lähes koko painoni on tässä, sillä vain terveellä jalalla saan astua, toinen vaan roikkuu mukana. Eikä sillä pystyisikään astumaan, kun ei siellä ole mitään lonkkaniveltä.

Tämä oli mainio edistysaskel myös sitä kohti, että pääsisin ennen leikkausta piipahtamaan kotona, minkä edellytyksenä on yksin selviytyminen.   

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top