Muna on kanaa taitavampi

Tyttäreni tuli tänään käymään. Minä heti näyttämään tätä uutta tablettiani, jota en osaa vieläkään käyttää…vaikka tyttö ei ole koskaan samanlaista nähnyt, heti osasi neuvoa ja minä vaan ihmettelen! 

Nyt opin liittämään tekstiin esim linkin. Sen sijaan ilmeisesti tällä ei todellakaan pääse vastaamaan kuhunkin kommenttiin erikseen. Pahoittelen taas kerran, että ole jälleen onnistunut vahingossa poistamaan jokusen kommentin! 

Mirva latasi minulle myös muistio-tyyppisen ohjelman (nimeä en tietenkään muista), jolla on tarkoitus alkaa tappaa aikaa. Arvaatko millä? Voisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, nyt kun aikaa ON – kirjoittamalla muistelmat.    

Nyt just tätä kirjoittaessani tuli mieleen toinenkin vaihtoehto. Isäni käy minua joka päivä katsomassa ja olemmekin lähentyneet näiden vierailujen aikana. Nyt voisin haastatella isäni lapsuuden tapahtumia ja kirjoittaa niitä muistiin.  

Yhtä hyvin voi käydä niin, ettei kummankaan muistot siirry talteen.  

Arvatkaa muuten, miltä tuntuu kun ennen kahdeksaa illalla tullaan laittamaan ”nukkumaan”? Iltapesut jne…mutta aamupäivältä on taas niin mukava kokemus. Tarjolla oli mämmiä, jonka säästin myöhemmäksi. Vitsillä vinoilin, ettei kermaa….hoitaja tähän, että ”soita kelloa, kun alat syödä, niin hän tuo kermaa” mmmmmm.   Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top