Sellaista elämä on

Tämän tästä olen kuullut kertomuksia miten ihminen on  vaikkapa kaatunut pyörällä ja kun vaivaa tutkitaan, löytyykin syöpä. Minun vesijumpallani ei tainnut olla mitään tekemistä todellisen vaivan kanssa. Verenkiertooni oli päässyt paha bakteeri, joka löysi tiensä  myös uusimpaan proteesiin. Monta käännettä, turhia toimenpiteitä ja paljon kärsimystä kunnes löytyi oikea syy. Kirjoitan niistä asioista Lonkkaproteesi-blogiini.

Tänään minut siirrettiin Uuteenkaupunkiin. Nyt on vanha proteesi otettu kokonaan pois eli vasemmassa jalassani ole proteesia ollenkaan. Saan 6 kertaa päivässä antibioottia suoneen, tätä jatkuu ainakin 6 viikkoa. 5.6. Olen jo saanut ajan uutta leikkausta varten. Silloin laitetaan huippusuunniteltu proteesi, jota ei ole Suomessa vielä laitettukaan.. Kesä taitaa siis mennä toipuessa. En kyllä näin asioita suunnitellut!

Kuinka monta viikkoa olenkaan jo sängyn pohjalla lojunut, enkä vieläkään pääse mihinkää. Pelkkä laidalle istumaan nouseminen on pyörryttävää. TUSKAA! Minulle tuotiin tällainen söpö tabletti vai mikä hän on nimeltään, mutta en osaa tätä käyttää, joten teksti on
Kökköä pötköä. Saa nähdä saanko edes julkaistua? Mervi

 p

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top