Mikä nimeksi?

Aloitan uuden blogin. Se tulee keskittymään uuden talomme remonttiin, jota tehdään asunto-osassa. Tämä vanha blogi säilyy entisenlaisena Pellavasydän-sekametelisoppana.

Olen yrittänyt keksiä nimeä uudelle blogille, mutta mikään ei ole maistunut hyvältä. Nyt sinä voisit ehdottaa kivaa ja kuvaavaa nimeä. Ehdotuksen voit laittaa joko tämän kirjoituksen kommenttikenttään tai sähköpostilla: mervi.lamminen@uusikaupunki.fi.

Jokainen nimeä ehdottanut osallistuu arvontaan, jossa palkintona on kirja. Pitkään pähkäilin sisustus- ja käsityökirjojen välillä, mutta sitten bongasin hyllystäni tämän Suklaaunelmat-kirjan ja ajattelin, että tämä sopii useimmille. Paitsi minulle, jonka elämään ei suklaa enää kuulu….

Nyt annan vain hyvin vähän aikaa, sillä polttelee jo aloittaa blogin kirjoittamista. Kaikki tämän viikonlopun aikana ehdotuksensa jättäneet osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan jo huomenna, sunnuntaina 9.3. klo 23.00. Eli heti vaan aivonystyröitä hieromaan….

Kirja ei ole uusi, se on ilmestynyt jo vuonna 2008, mutta tämä yksilö on aivan uusi ja käyttämätön. Kirja on hyvin tehty, kaunis katsella ja toinen toistaan herkullisempia reseptejä pullollaan. Jokaisesta ohjeesta on kuva.

Suklaaunelmat on vallan mainio antaa lahjaksi, vaikkapa kevään ylioppilaalle.

Kirja siis arvotaan kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken. Jos ehdotuksista löytyy ”se oikea” – myös tälle ehdottajalle on luvassa palkinto.

Tässä vähän avainsanoja nimeä varten, mutta näitä ei ole pakko käyttää:

– remontti (kyseessä ei ole mikään pintaremontti, vaan aika perusteellinen…)
– puoti, putiikki
– koti
– itse tekeminen, remontti omin käsin
– neuvola, terveystalo
– 50-luku (meillä ei kuitenkaan ole ajatuksena noudattaa 50-luvun tyyliä, koska se on jo osittain tuhottu)
– rapattu kivitalo
– koulukatu
– pellavasydän
– käsityöt
– kolme kerrosta

 Mitähän kivoja nimiä te keksitte?

Tänään kävimme ottamassa muutamia kuvia talon sisältä, joten niitä sitten seuraavaksi. Kunhan saan uuden blogin ja sen nimen valmiiksi. Tai ehkä jo ennen sitä…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top