Kaksi vanhaa (?) esinettä

Kierrätyskeskuskäynti tuotti taas yhden uuden sijoitettavan. Vanha vaatimaton naulakko on minun mielestäni kaunis.

Vähän huolimattomasti tehty, päitä ei ole edes maalattu. Mutta nuo koukut on mielenkiintoiset, en muista ennen nähneeni tuollaisia. Tämä pyytää puhtaaksijynssäystä ja maalausta, mutta enpä tiedä…

Kun tämä kotiutui, esittelin sen tietysti miehelleni, joka näytti selvästi hämmentyneeltä, muttei sanonut siinä vaiheessa mitään. Sattumalta oli lehdessä kuva hiukan vastaavasta ja näytin hänelle, miten paljon halvemmalla minä omani sain. ”Maksoitko sää siitä jotain?” hän huudahti. No joo, neljä euroa. Ei paha ollenkaan – mun mielestäni.

Toinen esine, jonka haluan teille esitellä, on ollut meillä jo muutaman vuoden. Olen ostanut sen pikkutytöltä iltatorilla. Tyttö selvästi myi mummonsa tavaroita.

Ilmeisesti tämä orava on tarkoitettu kipoksi karamelleille tms. tuskin kukkamaljakoksi?
 
 
 

En ole samanlaista keraamista oravaa muualla nähnyt. Nyt kiinnostaisi kaikki tieto tästä. Onko jollain lukijalla samanlainen? Miten vanha tämä ehkä on? Tuskin on mikään arvokas, koska ei pohjassa ole minkäänlaista leimaa tai nimikirjaimia. Söpö esine joka tapauksessa, oli sitten rahallisesti arvokas tai ei – minä en siitä montaa euroa maksanut. Ikä ehkä eniten kiinnostaa. Osaatko vastata?
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top