Mikä kaunotar!

Kodin sisustuksessa olen vanhanaikainen mieltymyksiltäni. Vaikka ihailenkin sisutuslehtien ja -blogien modernia maailmaa, itselleni kuitenkin valitsen ”menneen ajan tunnelmaa”. Nähdessäni tämän tuolikaunottaren kierrätyskeskuksessa olin aivan myyty.

Tästä tuolista piti maksaa 60 euroa. Oliko paha hinta? Ei tälle tuolille mitään paikkaa ole, nyt se on tuolla olohuoneen nurkassa odottelemassa loppusijoitusta. Minulle tämä on oikein ihanneistuin – tarpeeksi korkea, ei upottavan pehmeä ja vielä käsinojallinenkin!

Huomaatko, näen kivan tavaran, ostan sen ja sitten ihmettelen, mihin sen laittaisin ja tai mihin sitä käyttäisin. Ihan hoopoa. Tosi harvoin tapahtuu niinpäin,että TARVITSEN jotain ja lähden sitä etsimään…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top