Ihanat pöllöt

En yleensä stailaa kuviani, joten niissä näkyy se, mikä todellisuudessakin. Välillä katson tarkemmin, että mitähän kaikkea taustalla näkyykään…katsojahan saattaa kiinnittää huomionsa johonkin ihan muuhun, kuin mitä minä kuvaan.

Näin kävi muutama kuva sitten. Eija kyseli kuvassa näkyvää pöllökangasta. Tässäpä pöllöt pääsevät ihan omaan kuvaansa.


Harmi, ettet pääse hypistelemään tätä kangasta. Se on niiiiin ihanan pehmoista. Jos klikkaat nuo lähikuvat vielä isoksi, niin ehkä pääset käsitykseen kankaan ”struktuurista”. Materiaaliltaan se on 100 % polyesteriä, eli sellaista jokseenkin pitkänukkaista fleecen tapaista. Kangas on tosi leveää, 165 cm. Miten ihana oloasu siitä tulisikaan! Harmi vaan, etten ole ehtinyt/kerinnyt/viitsinyt/saanut toimeksi ommella siitä jotain mallia.

Kankaan hinta on 28,-/m   mutta  blogin lukijoille 25 euroa/metri sisältäen postimaksut.

Paljonko laitetaan?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top