Aina vaan liikaa tavaraa

Nukuttaa, nukuttaa… taisi olla vähän raskas viikonloppu! Lauantai meni tavaroita etsiskellessä ja valikoidessa. Sunnuntaina oli ShoppailuSunnuntai työväentalolla. Meitä oli 18 yrittäjää myymässä ja asiakkaita paljon vähemmän kuin aikaisempina vuosina, kuulemma. Ei ollut mitään päällekkaisiä tilaisuuksia,  ilmakin ihan mukava kävelylenkille ja kunnolliset lehtimainokset, että olisi kuvitellut ryntäystä olevan. Mutta ei. Vähän jäi käsitys, että nekin, jotka paikalle olivat tulleet, enimmäkseen kuljeskelivat, kävivät kahvilla ja seurustelivat. Kovin vähän oli kuulemma kukaan tehnyt kauppoja.

En ole vielä laskenut tulosta, mutta epäilen, että hyvä, jos omille päästään. Avustajillani oli sentään hirveä työ. Miehelläni raahata tavarat paikalle ja Pirkolla järjestellä ne. Sitäpaitsi meillä oli aivan liian paljon tavaraa mukana. Mutta mistäs sitä etukäteen voi tietää…

Pirkko odottelee ohjeita. Tässä vaiheessa oli jo selvää, ettei kaikki mahdu pöydälle.

Aina välillä pitäisi käydä asiakkaan puolella katsomassa, miltä myyntipöytä näyttää. Aika hurjalta näköjään! 
Mikään ei pysy järjestyksessä, kun kuitenkin se kaikkein alimmainen pitää myös nähdä.
Joko tavaraa oli liikaa tai pöytätilaa liian vähän.
Oikeastaan ainut, mikä asiakkaita kiinnosti, oli villasukat -50%. Kaikki muu oli turhaa.
Ensi kerralla olisin viisaampi, mutta epäilen ettei sitä ensi kertaa tule.
Pellavasydämen Mervi
ps. nuo vihreät pitsipolvarit, jotka täälläkin olen esitellyt, löysivät juuri oikeat jalat. Nykyään naisillakin on isot jalat, ei 42 olekaan mikään harvinaisuus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top