Olenko unohtanut jotain?

Herkästi lupaan tehdä sitä ja tätä. Huonomuistisuudesta on se etu ja haitta, etten hetken päästä muista, mitä olen luvannut. Nyt kysynkin, onko sinua jäänyt harmittamaan joku asia, minkä olen luvannut toteuttaa, eikä sitä kuitenkaan ole näkynyt?

Tässä kuleksiessani kolmota sänky-ruokapöytä-työpöytä- ei kun se onkin neliö – nojatuoli, ehtisin kyllä kirjoittelemaan yhtäsuntoista. Mitä se olisi?

Näytän nyt kuitenkin tämän ihkun uuden norsukankaan, joka saapui viime viikolla. Aika kauan muuten kestää lähettäminen Amerikasta. Olen tilauksen tehnyt joskus lokakuussa.

Tässä kankaassa on erikoinen värimaailma. Jostain luin eilen sanan ”dusty pink” ja tuli heti tämä kangas mieleen. Kyllä tuo välipaikka on valkoista, mutta muuten vaaleanpunainen olisi juurikin tomuinen pinkki. Erotatko näistä kuvista – mitä yritän näyttää – että eri ympäristössä tulee esille erilainen sävy?

Kangas on 112 cm leveää. 100% puuvillaa. Ja maksaa lukijoilleni 15,- /m + postikulut. Normaalisti myyn sitä täällä 18,-/m. Harmi, etten saa värisävyä aivan oikeana kuvattua!

Käynpäs ottamassa vielä yhden kuvan, kas tässä – ei, en minä osaa, aina erilainen sävy! Ehkä tuo kuva, missä on vihreä tyyny, on sittenkin kaikkein eniten oikea…

mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top