My favourites

Sydän oikein sykähtää, kun katselen joulukoristeluamme. 

Tässä asetelmassa on jotain, joka erityisesti hivelee minun silmääni. Tontut ovat jälleen halpisversioita, mutta niiden muodot yhdessä amarylliksen tiitin kanssa näyttävät minun silmääni harmooniselta.

Tämä pöytä tuli vain väliaikaisesti siirretyksi tähän pois joulukuusen tieltä. Huomasin, että siihenhän se sopiikin mainiosti. Perunakappa oli pöydällä valmiina, mutta kylläkin aivan eri tarkoituksessa. Pöydän alle isoon lasipurkkiin keräsin lopuksi kaikki ylimääräiset kimallusnauhat ja pallot summuut.

Kukkaruukku ei juuri tästä voi parantua. Etsin jouluruusulle ”rumankaunista” ruukkua, eikä mikään tahtonut sopia. Ensin asettelin hänet 70-luvun lasimaljaan. Ei hyvä.

Niin monet ovat näyttäneet kuvia jouluruusuistaan, että päätin hankkia minäkin moisen. Yllätyin kukan kovasta hinnasta. Ainakin minun mielestäni 25 euroa kerran kukkivasta on aika paljon. No voi sen kuulemma keväällä istuttaa ulos. Oletko yrittänyt ja ehkä onnistunut?

Muuten tuon pöydän somistus jäi vähän kesken. 
Onpahan noissa kolmessa komponentissa ainakin kontrastia!

Savipurnukan on Mirva tehnyt kans.opistolla
Päretaulun on maalannut mieheni sisko Tarja Lamminen

Minun jouluni on aina ollut punainen. Putiikissa joudun usein asiakkaiden kanssa valitsemaan, mikä on kenenkin mielestä se oikea joulunpunainen. Tässä kuvassa on kahta erisävyistä punaista, mutta siinäpä ovat sulassa sovussa.

Lasista ja herkkää

Meillä näitä jouluisia asetelmia ihaillaan vielä pitkään….
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top