Käsintehdyt tontut

Tottakai omissa ostoksissanikin suosin käsinvalmistettua! Joulumyyjäisissä kierrellessäni en voi välttyä tuntemasta ”sääliä” niitä myyjiä kohtaan, joilla ei kauppa käy, tai joilla on paljon tuotteita jäämässä. Tiedän niin sen tunteen…. Luulen, että näiden tonttujen kohdalla oli kysymys jossain määrin myös tuosta, mutta ehdottomasti pidän näistä olioista. Meidän ensimmäiset itse hankitut tontut (huom. 35 vuotta!)

Aika vakavilta ja jäykiltä näyttää tämä tonttupariskunta tässä vaiheessa jouluvalmisteluja. 
Toivottavasti siitä vähän rentoutuvat ja ilostuvat!

Näillä kuvilla toivotan erittäin hyvää joulua kaikille lukijoilleni! 
Erityisesti niille, jotka nyt sulkevat tietokoneensa ja blogimaailman. 
Tulen tekemään postauksia – ehkä joka päivä – joten te, jotka kanssani netissä roikutte, käykää välillä vilkaisemassa, mitä meidän jouluumme kuuluu.

Pellavasydämessä Pirkko palvelee vielä reilun tunnin. Minä menen tekemään surutyötä toviksi ja sitten suljen viimeisen kerran virallisesti puodin ovet. Joulun jälkeen alkaa tyhjennys, mutta avoimista ovista pääsee vielä tekemään tosi edullisia ostoksia.

Rauhallista Joulua!
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top