Kummallinen ilmiö kännykässäni – osaako joku auttaa?

Minulla on nyt käsillä ihan ihmeellinen ongelma. Kännykkään liittyen. Vanhanaikaiseen Nokialaiseen.

Nyt on jo monta kertaa käynyt näin: Saan viestin Saunalahdelta. Kun seuraavan kerran katson samaa viestiä, lähettäjänä onkin ystäväni, jonka nimi ja numero on osoitetiedoissani! Sen jälkeen tulevat Saunalahden viestit ovat ”muka” myös samaiselta ystävältäni. Eikö ole kummallista? Kysyin tältä Eevalta, että onkohan sinulla kaima Saunalahdella ja hän kertoi, että samannimistä ei ole koko Suomessa olemassa.

Tänään tuli sitten vahvistus sille, että kyseessä on virhe jossain. Ensin sain viestin, jonka lähettäjänä oli posti. Viesti kertoi, että olen saanut Smart-lähetyksen. Nyt kun menen katsomaan samaa viestiä, lähettäjäksi onkin vaihtunut myyjäni Pirkko!

APUA!

Osaako kukaan kertoa, mistä on kysymys? Jos edes tietäisin, mikä vian aiheuttaa – onko se kännykkä vai liittymä vai viestin lähettäjä vai mikä taho, niin tietäisin mistä aloittaisin selvittämisen…

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top