Eteisen sisustuksellinen yksityiskohta

Meidän eteinen ei ole houkuttelevan näköinen. Ei sisällekutsuva, eikä edes käytännöllinen. Heti minun kenkäkasani jälkeen on tuoli ja sillä pahvilaatikko, johon meidän ”paperinkeräysvastaava” välivarastoi pois vietävät lehdet. Tuolille ei siis voi istahtaa kenkiä laittamaan, ellei ensin nosta pois tuota laatikkoa. No, omasta väestä kukaan ei tuota tuolia tarvitsekaan, että sen puolesta joutaa laatikon alusena olemaankin. Onpahan varatuoli, jos jossain muualla tarvitaan.

Onko teillä muilla tällaisia rumia nurkkia, mitä ei tule huomanneeksi? Silmä on jo niin tottunut siihen, ettei edes tajua, miten ikävän näköinen yksityiskohta. Joka päivä tämän kohdan ohi kuljen, mutta en vaan ole aiemmin tajunnut, miten typerän näköinen se on.

Tiedän, että tämä järjestely sinällään on käyttökelpoinen: laatikko on juuri tismalleen oikeankokoinen ja jo puolessa välissä menossa ulos kohti paperinkeräystä. Mutta siis niin ruma.

Nyt minulla on mielessäni kaksi vaihtoehtoa.

Voisin tuunata tuon pahvilaatikon kauniiksi. Heti tuli mieleeni pellava, pitsi, nauhat jne… vähän siihen tyyliin, kuin kirjassa, joka on arvontapalkintona. Joko muuten olet osallistunut? Täällä voit sen vielä tehdä.

Tai sitten voisin vaihtaa tähän virkkaamani lehtikorin. Näitä on Pellavasydämessä ollut myynnissä, mutta tämän yhden nappasin loppuunmyynnistä omaan käyttöön. Uutta en viitsi enää ruveta virkkaamaan.


Hiukkasen kyllä arveluttaa, jotenkin on sellainen fiilis, ettei mieheni ehkä hyväksykään tätä koria laatikkonsa tilalle…mene ja tiedä.

Mitäs sinä tekisit minun asemassani – tuunattu pahvilaatikko vai virkattu lehtikori?
Missä teillä säilytetään poisheitettävät lehdet?

Pellavasydämen Mervi
voi muuten mennä hetki jos toinenkin, ennenkuin tämä asia on hoidettu. On niin paljon taas projekteja rästissä. Tänään meni koko päivä puvustusta ommellessa ja ilta teatterilla tuloksia katsellessa. Toki siinä samalla villasukan kudin edistyy…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top