Arvonta

Tässä taannoin lupasin arvonnan, kun postauksia oli kertynyt jo 600. Palkintona on käsityökirja, kuinkas muutenkaan! Uusista Juju-kirjakerhon kirjoista valitsin ehkä eniten Pellavasydäntä kuvaavan kirjan

Ompele pitsejä ja pellavaa  24 upeaa ompelutyötä

Kirja on ilmestynyt suomeksi vuonna 2012 ja se on alkuperältään ranskalainen. Sen kirjoittaja Chantal Sabatier  pitää  blogia Atelier Violette, josta voi käydä katsomassa lisää hänen ideoitaan. Mutta oletko varma, että ehdit siellä juuri nyt käydä – siellä nimittäin kuluisi aikaa tuntitolkulla. Niin paljon ihania ideoita!

Tuo kangas kirjan alla on mieheni työhuoneeseen ostettu verhokangas, jonka muutama vuosi sitten kovalla tohinalla yhdessä valitsimme. Vieläkin ompelematta. Miten se muuten nyt on tähän mun työpöydän luo siirtynyt – vihjaakohan joku jotain?

Mutta siihen arvontaan. 
Jokaisella on mahdollisuus 1 arpaan ja sen saa kommentoimalla tähän tekstiin. Koska haluaisin kovasti kehittää blogiani
toivon
että jokainen osallistuja kirjoittaa kommenttiinsa ainakin yhden aiheen, 
mistä toivoo postausta. 
Mitä vaan, eikä haittaa, vaikka sellaista olisi jo aiemminkin ollut. 

Arvonta tapahtuu perjantaina 15.11.2013 klo 23.

Anonyymi kommentoija keksiköön itselleen tätä varten jonkun nimimerkin, jotta voiton osuessa kohdalle tiedän, kenelle kirjapalkintoa tarjoan. Ja muistakaa nyt lähestyvä joulukin – jos itselläsi tämä kirja jo onkin, ehkä keksit, jonkun, joka haluaisi tämän joululahjaksi?

Ja ei kun kommenttia kirjoittamaan – mistä aiheesta haluaisit lukea?
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top