Välityö isälle

Käteni eivät osaa olla jouten. En osaa vain istua, vaan aina pitää olla käsille tekemistä. Mutta toisaalta kaikkein mieluiten istun ja teen käsitöitä. Tänään aloitin työpäiväni putiikissa keinutuolissa kiikkuen. Siinä minulla on sukankudin ainavalmiina. Loppupäivästä en enää ehtinytkään keinuttelemaan, kun ovi kävi tiuhaan tahtiin ja asiakkaita palvellessa päivä meni ripeästi. Enimmäkseen ostoskasseihin sujahti käsityötarvikkeita: paperinaruja, matonkuteita ja kankaita.

Tiskin takana istuessani minulla on toinen työ. Tällä kertaa se on korin virkkaus. En enää tee uusia koreja myyntiin, vaan yritän myydä loputkin pois. Nurkkia siivotessa löytyi kuitenkin tällainen (yksi monesta) korin vuori ja päätin tehdä sille korin. Kori valmistui tänään ja kokonaisuus näyttää tältä:

 
 Hirvi -kuosi miellyttänee muitakin kuin metsästäviä miehiä.

Mitäs se iskä sitten säilyttäisi tällaisessa korissa? Tämä on sikses iso, siihen mahtuisi monen monta sukkaparia. Tai vyöt, parranajovehkeet ym. kauneudenhoitovälineet…

Isäinpäiväkin sieltä kohta lähestyy, joten lahjaideoita kannattaa alkaa jo etsiä. Tässä siis yksi.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top