Leweät vai kapeat lahkeet (lihavalle) pullukalle?

Lisäys vielä myöhemmin: Koska haastoin tähän ”tutkimukseen” muitakin mukaan, oli pakko muuttaa tuota otsikkoa: Mikä olisi nätimpi versio sanasta ”lihava” – hmmm… pullukka, xl-kokoinen…?
Lisäys myöhemmin: Susannan kommentin rohkaisemana esitin tämän haasteen muutamalle XL-muotia esittelevälle bloggarille, joiden blogia käyn säännöllisesti lukemassa. Olisi kiva nähdä heidän kuvansa tästä ongelmasta – tai sen ratkaisusta. Jännittävää – ollaanko samaa mieltä?

Kautta aikain olen pohtinut otsikon kysymystä, enkä ole vieläkään IHAN satavarma asiasta, mutta alustava aanaus on jo muodostunut. Olen pyytänyt oikeitten muotibloggareitten tekemään tästä aiheesta empiiristä omakohtaista tutkimusta, mutta kun ei sellaisia ole näkynyt, niin päätin tehdä sen itse.

Syksyn tultua ei enää kehtaa capreilla kulkea, joten piti ottaa pitkälahkeiset esille. Ainoat valmiiksi silitetyt olivat nämä vaalean siniset kammotukset. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Tutkimusta varten yritin pitää kaikki muut tekijät muuttumattomina, paitsi nuo housut. Tosiasia on, ettei tilanne vieläkään ole täysin aukoton: housujen väri vaikuttanee myös tulokseen.

Leveät lahkeet

Kapeat lahkeet

Paitsi housujen väri, myös lahkeitten pituus näyttäisi vaikuttavan tulokseen.
Itse olen kallistumassa vahvasti siihen näkemykseen, ettei ainakaan pullukan naisihmisen kannata suosia leveitä lahkeita – niissä näytän entistä laajemmalta.

Mitä mieltä sinä olet?
Jos olet tehnyt – tai tulet tekemään – vastaavan tutkimuksen, olisin erittäin kiinnostunut kuvistasi.

Arvatkaa, minkä takia näytän noin pitkältä – melkein kattoon asti? No kun se kuvaaja ei malta sohvalta nousta… Samalla kun nämä kuvat otettiin, huomasin, että ikkunalla kukkii kauniit kukkaset, joten nekin pääsivät kuviin.

toinen lopettelee kukkimista, toinen aloittaa

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top