L-O-M-A tiedossa

Tää on lähdössä viikonloppuna lomalle. 
Uudenkaupungin Omakotiyhdistys järjestää taas kerran ryhmämatkan Viroon. Olemme olleet jo usealla tällaisella reissulla ja kaikki ne ovat olleet kivoja. Porukka alkaa olla tuttua, vaikka eipä siellä kyllä tule juuri ”seurusteltua”. Enimmäkseen sitä puolison kanssa kuitenkin ollaan. Matkaseuralaiset ovat enimmäkseen tällaisia keski-ikäisiä, rauhallisia ihmisiä. Ei humalassa öykkäröintiä tai muutakaan ikävää.

Tällä kerralla matka suuntautuu Haapsaluun ja Vormsin saarelle. Tallinnassakin toki piipahdetaan. Laivamatka tehdään SuperStarilla. Perjantaina aamulla lähdemme kotoa klo 6, syömme aamiaisen laivalla ja olemme Tallinnassa puolen päivän aikaan. Tutustumiskohteita menopäivälle ovat Tallinna, Keila, Paldiski, Pakarin niemi, Növa, Nooarootsi ja Haapsalu.

Hotelli Promenad

Ensimmäinen yö nukuttaan Haapsalussa hotelli Promenadissa, jossa olen jo aiemminkin vieraillut. Hotelliaamiaisen jälkeen suuntaamme Vormsin saarelle, jossa paikallinen opas kierrättää meitä nähtävyyksillä. Saarella syödään lounas.

Toinen yö yövytään Tallinnassa Radison Blu hotellilla, jossa syödään sunnuntain aamiainen. Tallinnan kiertoajelulla nähdään TV-torni, Metsäkalmistu, Mikaelin kirkko, Tanskan puutarha ym. Monet näistä on kylläkin jo useampaankin kertaan nähty, mutta mikäs on linja-autossa istuessa.

Tallinnassa jää vielä aikaan omatoimiseen kiertelyyn, Suomeen takaisin lähdetään klo 19.30 ja kotona ollaan noin kello 1.

Kivaa! Ensimmäinen kerta, ettei ole ollenkaan syytä katsella ostoksia Pellavasydämen kuva silmissä. Voin keskittyä ihan vain omiin tarpeisiini. Mitä haluaisin ihan itselleni? Niin, mitä….?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top