Säilyttääkö vaiko eikö?

Loppuunmyynti on iso operaatio ja hinnoittelu hankalaa. Pitäisi löytää hinta, jolla tavarat eivät jää hyllyyn, mutta hirveästi ei kannattaisi miinuksellakaan myydä. Paljon tavaraa lähtee tukkuhintaan ja toki allekin. Joudun pohtimaan myös sitä, että raaskinko joistain tavaroista luopua vai pidänkö itselläni. Ompelutarvikkeita tulen tarvitsemaan myöhemminkin, joten ei niitä kannata myydä halvalla pois. Kuinka paljon kankaita kannattaa jättää itselle?

Usein huomaan piteleväni näitä ”rekvisiittatavaroita” käsissäni ja laitan hintalapun, otan pois enkä osaa päätää – itselle, myyntiin, itselle vai myyntiin?

Mitä näillekin tekisi? Helmitaulu olisi kyllä kiva sisustuselementti erilaisissa asetelmissa, mutta toisaalta ei ollenkaan välttämätön säilytettävä? Tuo Aale Tynnin Satuaapinen on säväyttänyt minua erityisesti lapsena sitä katsellessani. Tämä kirja ei ole juuri se, jota olen lapsena katsellut ja lukenut, mutta samanlainen. Tämä on 5. painos vuodelta 1969. Mielestäni tästä otetaan vieläkin uusia painoksia.

Aapinen on kannestaan rikkoontunut, joten sen arvo ei liene suuren suuri. Tuosta helmitaulusta en tiedä historiaa, onko ”antiikkia”  vain uustuotantoa ”made in China”? Näyttää kyllä vanhalta.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top