Ei aivan normipäivä

Tiistaina 
Ajttelin matkia bloggaajia, jotka kuvaavat päivän tapahtumat. Ei siitä mitään tullut, kun kamerasta loppui virta. Itselläni sitä sen sijaan ihmeen hyvin riitti. Yleensä en jaksa illalla lähteä mihinkään.

Kännykkä herätti klo 8 lääkkeiden ottoon. Jatkoin uniani ja toinen herätys oli 9.30. Kävin suihkussa ja tukka märkänä ja täysin laittamattomana lähdin putiikkiin vain vähän vaille ovien aukaisuajan. Tyttäreni lähti mukaan auttamaan.

 Tässä kuvassa näkyy uusin ostokseni. Ostin torilta  käsitöidensä myyjältä tuollaisen olkalaukun. Siinä on tarpeeksi pitkä hihna, jolloin saan sitä pidettyä noin, yli olan heitettynä. Laukussa on kätevä nipsulukitus.

Harmi kun tähän kuvaan ei saa yhdistettyä ääntä. Juuri kun olen ovea avaamassa, yleensä aina, kirkonkellot tuossa takanani alkavat soida. Ne kuulemma soivat joka tunti, mutta minä kuulen ne vain aamulla klo 11, juuri tässä kohtaa kun avaan oven. Olen täsmällinen, ei minuuttiakaan turhan aikaisin.

Tässä minä sitten nökötän tiskin takana. Noh, itse asiassa aika vähän kylläkin – yleensä on aina jotain muuta hommaa ja tulen tähän vain rahastamaan.

Tänään tyhjensimme Mirvan kanssa ”rekvisiittakaapin”. Se on pieni komero, johon sysätään kaikki rekvisiittana käytetty roju. Näistä ja monista ”tästä teen sitä ja sitä” -tavaroista keräsimme kirppisnurkkauksen. Oikein sekalaista roinaa pottatuolista alkaen. Kummasti vaan tuoltakin joku tekee euron löytöjä.

Rekvisiitassa on joitain aarteitakin. Moni on noita monoja katsellessaan intoutunut muistelemaan omiaan. Vanha matkalaukku. Nuken kehto, jolla oma äitini on aikoinaan leikkinyt. Vanha tuoli ym…

Nokipannua on käytetty ikkunasomistuksessa, tuo vanha kaunis pöytä on korjauksen tarpeessa ja myynnissä 5 eurolla. Kaikki sulassa sovussa, huovutetut tossut ja lyhdyt…

Putiikin suljettuani käväisin nopeasti kotona ja sitten lähdin paikalliseen rantaravintolaan Mielenterveysseuran tukihenkilöiden tapaamiseen. Ei meitä montaa ollut, mutta ruoka oli hyvää ja ilta mitä ihanin auringonpaisteineen.

Tänään en ehtinyt mitään ompeluksia tehdä, huomenna on pakko saada muutama tilaustyö valmiiksi. Juuri ennen kameran sippaamista otin kuvia sieltä täältä putiikista, mutta niitä on liikaa yhteen juttuun, joten jatkan huomenissa.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top