Aamulla seestyvää ja kameraa

Pää on raskas, eikä mielikään keveä. Ilta meni itkua tuhertaessa. Mies varmaan luuli, että niiskutan ikävääni, hän kun pakkaili laukkuaan viikonloppureissuaan varten. Lähtee Kotkan suunnalle jotain kukkasjuttuja porukalla ihmettelemään, evvk.

Tähän alkuun taas yksi sanonta: ”Ei kahta ilman kolmatta” ja se on niin usein totta. Illalla myöhään pahoitin vielä mieleni toisella facebook-sivustolla ja sielläkin jonkun yp:n vuoksi. Tietysti, kun itse on alakuloinen, ottaa toisen sanomiset vielä vähän suurennettuna vastaan. Tuntui vaan niin tosi typerältä lukea vieraan aikuisen ihmisen epäystävällistä tekstiä.

Mutta, jospa nyt olisi itkut itketty ja voisi siirtyä ikävämpiin asioihin.
Ohops! Ei mun noin pitänyt kirjoittaa…siis siirtyä ILOISEMPIIN  asioihin. Lupaan seuraavaksi kirjoittaa tavallista, iloista asiaa. Tämähän ei siis ole mikään hyvänmielen blogi, mikä tuli taas todistettua.

Kumpaa rupeis, raivaamaan huushollia, että se kamera löytyis vai meniskö ostamaan uuden kameran? Lähetin yhteen firmaan kyselyn, millaista kameraa kannattaisi ajatella – sain siihenkin vastauksen – mutta pilke silmäkulmassa kysyin myös, että onko kukaan keksinyt laitetta, jonka avulla hukkaan joutunut kamera löytyy? Sain tällaisen hupaisan vastauksen:

Kameran ja muiden esineiden omatoimiloman voi keskeyttää tehokkaasti tällä tuotteella: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/1460/dkxkb/Techwo-paikannin. Mitä tulee suositeltavaan kameraan, harkitse XZ-1- tai XZ-2-kameroitamme, joissa on paitsi loistava kuvanlaatu ja erinomaiset mahdollisuudet säätää kaikki asetukset itse, myös täysi automatiikka.

Kameran omatoimiloman, että mää repesin tälle! Eiks oo muuten pöhkö tuo lähinnä nuorten käyttämä ilmaisu? Repesin… Mutta totta puhuen, oli meillä hetken aikaa hauskaa tuota vehjettä ajatellessa. 

Techwo paikannin.

Jos minä vihellän, niin tuo laite kuulemma viheltää takaisin ja niin minä voin suunnistaa kohti omatoimilomalaista kameraa! Ihmettelin miehelleni, että entäs kun minä en osaa viheltää  – annoin ääninäytteen ja hänkin totesi, että ehkä sille pitää  opettaa joku muu ääniefekti, sano vaikka ”PÖÖÖÖ”. Ja sitten se vastaa PÖÖÖÖÖ. Helppoa. Yksi ongelma Mervin elämästä on ratkaistu.

Harmaan palluraisen laitan kännykkään, punaisen kameraan ja mustan lompakkoon. Tärkeät tavarat aina tallessa.

Nyt kun olis vaan se kamera, mihin tuon liittäisi.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top