Yksi arvoitus on ratkennut

Moneen asiaan olen saanut blogin lukijoilta vastauksen, mutta ainakin yksi asia on jäänyt ihmetykseksi tähän asti. Vaan ei enää. Eräs lukija hoksasi, mistä on kyse.

http://pellavasydanjamervi.blogspot.fi/2013/02/mika-tama-on.html

 Tämä työkalu ei ole saattaja, niinkuin joku arveli, vaan liittyy nypläykseen.

Sorkkarauta-busher

Sorkkarauta-busher

Nämä, kuva ja teksti, napattu Jatan Aitan sivuilta

Apuväline nuppineulojen nosteluun irti tyynystä. Erityisesti teräsneuloja käytettäessä tarpeellinen, jotta sormet ja kynnet eivät kipeytyisi / kärsisi työskennellessä. Työkalun toisessa päässä on ns. Busher, jolla vastaavasti voidaan painaa nuppineula kiinni nypläystyynyyn. Kätevä apuväline magneetin kera myös esim. palapitsin valmistuttua isomman määrän nuppineulojen irroittelussa – magneetti lähelle valmiiksi ja sorkkaraudalla irroitetut nuppineulat kerääntyy magneettiin, josta neulat on helppo siirtää säilytysrasiaan.

Eli tuo minun esittelemäni väline on Busher, siinä on siis vain toinen pää. Puuttuva pää olisi sorkkarauta. Tällä siis painetaan nuppineulat tiiviimmin kiinni, sorkkaraudalla ne nostettaisiin pois. Ilmeisesti näitä tehdään sekä yksi- että kaksipäisinä.

Kaikkea sitä keksitäänkin!
Kenellä tällainen on käytössä – eli onko täällä nyplääjiä?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top