Entä sitten?

Nonnih! Nyt se kamera löytyi. Se oli mun jokapäiväisessä työkassissani. Siinä, mitä kuljetan mennen tullen ja palatessa mukanani. Ja kuinka monta kertaa jo olinkaan sen penkonut. Viime yönä nostelin kaikki tavarat pöydälle ja sieltähän se sitten löytyi!

Nyt siis saan taas otettua uusia kuvia. Aasinsiltana kameran löytymisen ja eilisen postauksen kanssa haluaisin tehdä gallupin: Mitä sinä toivot Pellavasydän-blogilta tulevaisuudessa?

 Kun nyt on kaikkein todennäköisintä, että minä en syyskuun jälkeen jatka Pellavasydän-puodin pitämistä, vaan siirryn sivutoimiseksi käsityöyrittäjä/harrastajaksi, suunta muuttuu koko elämälleni. Myös tämän blogin sisältö tulee väistämättä muuttumaan. Mutta mihin suuntaan? Vaikka tietysti itse päätän, mitä tänne kirjoitan, haluaisin kovasti tietää, MITÄ TE LUKIJOINA TOIVOTTE…
Voin hyvin kuvitella, että joitain blogin seuraajia jää poiskin, kun kivijalkamyymälän asiat jäävät pois. Tottakai tavoitteeni on, että pystyisin silti tarjoamaan sisältöä, joka kiinnostaisi jatkossakin. Tähän toivon saavani teiltä vinkkejä. Sitä varten laitoin tuohon oikeaan laitaan kyselyn, johon toivon mahdollisimman monen vastaavan. Siinä on useampia vaihtoehtoja, mitä itselleni tulee mieleen, mutta myös vaihtoehto ”jotain muuta”. Sen vaihtoehdon rastittaminen vaatisi tietysti lisäselvityksen – mitä se muu sitten olisi? Kommenttina voit toki lisätä toiveita tai muuten kommentoida blogin jatkoa.
Kiitän jo etukäteen hyödyllisistä vastauksistanne!
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top