Arvontaongelmia

Olen joskus törmännyt blogiin, jossa arvonta oli järjestetty oikein pilkunviilauksen kanssa. Siinäkin tapauksessa arvonta oli järjestetty vain lukijaksi kirjautuneille ja blogin pitäjä tarkasti jokaisen osallistujan. Hyvin monen kommentin jälkeen olikin kehotus liittyä lukijaksi taijotainmuuta. Silloin se huvitti minua. Jos kerran haluaa antaa jotain lukijoilleen, onko se niin nuukaa, kuka sen saa, lukija tai ei.

Tämänkertainen oma arvontani on  tarkoitettu vain lukijoille.

En ole jokaista tarkastanut, mutta paikka paikoin todennut, etteivät kaikki osallistujat ole hiffanneet tarkoitustani. Arvontaan voi osallistua vain olemalla tai liittymällä lukijakseni. Se ei siis riitä, että kertoo käyvänsä säännöllisesti lukemassa. Ehkäpä on vahingossa jäänyt se kirjautuminen tekemättä? Tunnen itseni todella typeräksi muistuttaessani tästä, mutta toisaalta se on mielestäni oikein niitä kohtaan, jotka ovat nähneet vaivaa ja vartavasten perustaneet profiilin ja osallistuneet sääntöjen mukaan. Miksi sitten kuitenkin joku voisi osallistua ”sivusta”….

Olen jo kirjoittanut osallistumislaput, mutta annan vielä tämän päivän aikaa korjata tilanne. Sitten arvon klo 23.00 voittajan, mutta jos hän ei ole lukijaksi kirjautunut, arvonta menee uusiksi.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top