Vanhoja pitsejä

Tänään putiikissa poikkesi uudestaan asiakas, jolla on vanhan ihmisen huusholli tyhjennettävänä. Tavaroiden joukossa on myös käsityötarvikkeita – pitsejä, vetoketjuja, nappeja ym.

Kuvasin näitä asiakkaan isoäidin virkkaamia lakanapitsejä.Vain tuo vasemmassa alareunassa oleva pitsirulla on tehdastekoista. Jonkun verran pitsit ovat kellastuneet, eli kloritehuuhtelu saattaisi olla – käyttötarkoituksesta riippuen – paikallaan. Kaiken kaikkiaan näitä pitsejä on 9 metriä ja etupäässä sellaisia 1,5 m pätkiä. Paljonko sinä olisit valmis näistä maksamaan? Koko kasasta tai metristä? Tai oikempi kysymys olisi, että mikä näistä olisi kohtuullinen hinta? Heittäkääpä omat arvionne!

Pitsejä pipoihin, kasseihin, kortteihin, pussukoihin jne….

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top