Fyysistä työtä

Vaikka koko päivän uurastin, näkyvää jälkeä en paljonkaan saanut aikaiseksi. Hommaa hankaloitti huono liikkumiseni. Kiipeäminen on tavaroitten kantamisen ohella hankalimpia mahdollisia hommia. Pelottaa.

Uskallanko nousta tuolille?
Pakko, jos meinaa sen ylös saada!
Apuvälineistä on apua

Huomaatteko, että taas on ikkunat somistettu väriteeman mukaan. On oranssi ikkuna ja vihreä ikkuna.Vihreä teema jatkuu myös virkkaamassani matossa. Nämä tyttäreni ottamat kuvat nähtyäni ymmärrän, miksi asiakkaat aina hämmästelevät kun näkevät minun tätä virkkaavan. Näyttäähän se aika työläältä!

Lupasin kuvia uusista tuotteista. En saanutkaan vielä kaikista kuvaa, joten esittely siirtyy….
Kuvista puheenollen, meinasin ihan masentua aamulla, kun katsoin näitä Susannan ihastuttavia kuvia. (klik)
Susanna osaa, paitsi kirjoittaa hauskoja juttuja yrittäjän elämästä, myös ottaa upeita kuvia. Kommenteista voitte lukea hänen ohjeensa minulle, joka en osaa ottaa hyviä kuvia.

Tuossa keinutuolissa istuskellessani mietin, että jospa pyytäisin paikallisen valokuvaaja-puodinpitäjän käymään putiikissani ja neuvomaan minulle henkilökohtaisesti, miten näissä oloissa saisin parempia kuvia. Esim. noista näyteikkunoista ei mitenkään saa minun kamerallani otettua ulkoapäin kelvollisia kuvia. Tyttärenikin yritti tänään, mutta ei, kuvissa näkyy hyvin vain kadun toisella puolella oleva rakennus!

Ikkunassa näkyy Ravintola Pooki

En tiedä, osaako teistä kukaan kuvitella, miten kipeä olen tällaisen työpäivän jälkeen. Tuolille kiipeäminen tekee reisilihaksille makeaa, ulkona ikkunoita tiiramassa käyminen väsyttää ja sisällä resuaminen se vasta onkin rasittavaa! Jos en muista päivällä täydentää särkylääkistystäni, olen koko illan sängyn pohjassa.

Ihanat asiakkaat saavat silti unohtamaan kivun ja rasituksen. Tänään oli sellainen ”mummot avustajineen” päivä. Nautin mummojen palvelemisesta, osaan niin hyvin asettua heidän asemaansa. Kun ei näe, ei kuule kunnolla ja liikkuminen on ihan mahdottoman hankalaa ja silti pitäisi olla niinkuin ei mikään olisi vikana!

Nyt alkaa olla niin paljon tilaus- ja korjausompelua plakkarissa, että kannattaisi ruveta työpaikallakin viihtymään työhuoneen puolella. (Tarkistin: länsimurteessa plakkari on tasku, mutta myös lompakko. Ei se siis ollutkaan oikea ilmaisu….)

Nähdään! Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top