Saa ilmaista mielipiteensä

Myöhään illalla sain yhtäkkiä inspiraation laittaa blogin kuva – mikä sen nimi on, kun tuolla ylimpänä on – uusiksi. Edellinen alkoi näyttää kovin synkältä ja halusin jotain keväistä, iloista ja värikästä.

Kävin Picasasta läpi kaikki kuvat ja poimin iloisen väriset. Sitten jouduin niitäkin vähiä kuitenkin praakaamaan ja jäljelle jäi kovin vähän. Tein tuollaisen. Ensin se näytti ihan hirveen sotkuiselta, mutta muutaman kerran kun klikkasin blogin auki, kuva alkoikin sopia silmääni.

Tähän saa taas sanoa ihan rehellisen mielipiteen. Mitä tykkäätte? Mikä on hyvää, mikä huonoa, millainen olisi parempi?

Luulinkin jo saaneeni tähän asiaan yhden mielipiteen anonyymilta, joka aloitti kommenttinsa ”En ymmärrä kuvakollaasiasi..” Mutta hän puhuikin ihan toisista kuvista. Tällainen keskustelu – näette sen kyllä kirjoituksen ”melkein kuin iholla” jälkeen.

En ymmärrä ”kuvakollaasiasi”. Mikä sen tarkoitus on, ketä se palvelee ja mitä sen johdosta pitäisi kirjoittaa tai mikä on sellainen kommentti jonka kuvasarjan henkilö hyväksyy ?

Mielestäni tuollaiset kuvat ovat todella vastenmielisiä ja törppöjä, antaa blogin pitäjästä, anteeksi vaan, jotenkin höntin ihmiskuvan. Siis vielä, onko joku todella kiinnostunut siitä, miltä näytät suihkunraikkaana tai vähemmän suihkunraikkaana ?

Jos vain tämä kuvasarja menee yli ymmärryksesi, niin sinulla onkin hyyyyvin laaja ymmärrys!
Raotanpa sinulle salaisuuden verhoa:
– osa näistä jutuista palvelee ihan vain minua itseäni. Haluan laittaa tänne talteen kuvia ja tunnelmia ja sitten joskus voin palata niihin.
– Osa taas palvelee niitä, jotka eivät ollenkaan minua tunne, näkevätpä sitten esim. naamani eri olosuhteissa
– osa palvelee tuttuja, jotka tuntevat minut. Välillä näkevät sitä ihan ominta itseäni, mikä ei tule ilmi, jos kirjoitan vain ”virallisia” asioita.
– osa palvelee niitä, jotka eivät koskaan saa iloa mistään siitä, mistä muut iloitsevat, vaan tarvitsevat aina jotain provosoivaa, voidakseen ylipäätään kirjoittaa jonkin kommentin.
-joskus on niin tylsästi, ettei kamerassa ole mitään kunnollisia kuvia, en jaksa lähteä kuvaamaan ja sitten teen jutun niistä mitä on. Kaikkia ei voi miellyttää, tyydyn siihen.

Oletko huomannut, että joskus kauneuden tajuaa vain, jos näkee jotain rujoa vieressä. Minun kamalat naamakuvani nähtyäsi osaat varmasti arvostaa omaasi ja muiden nättejä naamoja.

Jaa-a ai näistä kuvista saat minusta höntin kuvan. Oletko ihan varma, etten oikeasti olekin höntti – mitä ikinä se sitten sinulle tarkoittaakin?

Kommentin lisääjä pohti ensin, että mitä kuvien johdosta pitäisi kirjoittaa tai mikä on sellainen kommentti jonka kuvasarjan henkilö hyväksyy?
– blogeissa ei ole koskaan pakko kommentoida mitään
– joskus sanotaan, että jos ei ole mitään mukavaa sanottavaa, ei kannata edes suutansa aukaista
– tuo anonyymin valitsema kommentti ei varmaan hänen omasta mielestäänkään ollut se, mikä kirjoittajalle iloa tuottaisi. Ehkä hän halusi kokeilla sitä ALARAJAA, MIKÄ VIELÄ HYVÄKSYTÄÄN?

Tällaisilla fiiliksillä lähden aloittamaan työviikkoa, hyvin syöneenä ja hyvin levänneenä! Tämä viikko lienee vielä ihan tavallinen, mutta sitten alkaakin viikko, jossa pitäisi olla touhua ja tohinaa!!!! Siitä myöhemmin.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top