Lissu on ollut ahkera ompelija

Minulla on ilo esitellä ihka-uusia keväisiä tuotteita Pellavasydämen valikoimista. Aloitan näillä söpöillä lasten ruokalapuilla. Kangas on kevyesti vahapintaista puuvillaa. Mikä muuten olisi oikea nimitys tuollaisella kankaalle. Se ei ole niin pönäkkää, kun yleensä vahakankaat, vaan sillai kevyesti… Amerikassa kuulemma tekevät näistä kankaista sadevarusteita.

Ruokalaput tuli ensimmäisenä mieleen, mutta kankaasta voisi tehdä myös meikkipusseja ja mitäs muuta….?

On muuten jännä, miten yleisilme muuttuu, kun vaihtaa vinonauhan värin. Kaikkein raikkain vaihtoehto näistä kuvista puuttuu – tänään tuli valmiiksi keltainen versio. Tosi namunen! Kiitos Lissulle ahkeroinnista ja huolellisesta työstä!

Tuota taskua pähkäilimme paljonkin, mutta päädyimme tällaiseen kaksinkertaiseen ja ilman vinonauhareunusta. Ajattelimme, että on kaikkein helpoin pitää puhtaana näin. Nyt on tasku kummaltakin puolelta vahakangasta ja vinonauhaan vaan tarttuisi lika.

Mitäs mieltä olette te, joilla on tällaisten käyttäjiä? Omat kokemukseni ovat 20 vuoden takaa…haalistuneet siis. Siitäkin kuulisin/lukisin mielelläni mielipiteitä, että onko tuo nauhakiinnitys paras mahdollinen? Tarrakiinnitystäkin mietimme, mutta jotenkin tuli sellainen käsitys, että niihin tarroihin vaan tarttuu hiukset ja kaikki irtonainen, vai miten on?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top