Pääsiäinen tulee…

Meillä on ollut aikas iso urakka, kun olemme somistaneet kaikki 5 näyteikkunaa uudelleen. Aloitan esittelyn tästä ensimmäisestä. Tällainen ikkuna ja sen edessä oleva pöytä on vastassa lähes ensimmäisenä kun putiikin oven aukaisee. Olen oikein tyytyväinen tähän somistukseen.

Näyteikkunoiden valaisemisessa on ollut vähän ongelmia. Tähän löysin vanhasta varastosta sellaisen klipsikiinnitteisen ja taivuteltavan kohdelampun. Aika mukavasti valo kohdistuu tuotteisiin. Olen jo useampana iltana käynyt ajelemassa kaupungilla, kun olen käynyt tarkistamassa, miltä ikkunat näyttävät pimeällä! Jaksaiskohan sitä vielä lähteä?

Mervi
(teksti on kirjoitettu illalla myöhään, mutta julkaisen vasta aamulla)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top