Haa….kamera löytyi!

Etsin kotoa ja etsin putiikista, taas kotoa ja vielä kerran putiikista, enkä löytänyt kameraani mistään. No, nyt järjestelin hiukan olohuonetta (huomenna tulee nuohooja työskentelemään olohuoneen takan kimpussa) ja siellähän se, käsityölipastoni ylimmässä laatikossa. Mitä ihmettä se siellä teki?

Eipä ollut kovin kummosia kuvia. Yksi pannunalunen, mutta näytän sen, jahka ehdin tehdä siihen ohjeen ja sitten oli tällaisia kuvia putiikista. Kolme koria soinnutettuna vaaleanpunaiseen:

Oikealla oleva musta/punainen kori on virkattu erittäin vahvasta trikookuteesta. Vähän liian paksua, mutta on sitten korikin tömäkkä. Keskellä normikori seinälle ja vasemmalla suorakulmainen kori, joka on virkattu moppilangasta. Kun reunan kääntää, saa korista hiukkasen vahvemman.

Yleensä en virkattuja koreja koristele millään lailla, mutta tähän moppilangasta virkattuun laitoin tuollaisen nauhan kiertämään. Nauha on puuvillalangasta virkattu – ensin ketjusilmukoita ja niihin kiinteä silmukka tai pylväs, en muista kumpia tuossa on.

Pitkään olen ollut koreja virkkaamatta, mutta sitäkin enemmän neuvonut asiakkaita ja myynyt koukkuja ja kudetta. Nyt on koreja taas putiikissa kyselty ja muutama tilauskin tullut, joten olen itsekin vähän innostunut. Rakko on sormessa ja nivelet hiukan hellinä. Mutta niin sen pitää ollakin, muuten ei tule kunnon koreja!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top