Niin äkkiä aika kuluu…

Puoli vuotta on mennyt yhdessä hurauksessa! Tänään tuli päätökseen pikku-Mervin ”työura” Pellavasydämessä. Vähän haikeissa tunnelmissä vietimme viimeistä yhteistä päivää. Onneksi en jää aivan tyhjän päälle, sillä Lissu on vielä ainakin vähän aikaa apunani.

Joku aika sitten minulle soitti kolmas työharjoittelusta kiinnostunut työntekijä ja hänen kanssaan oli puhetta maaliskuun alusta – silloin olisi taas ”tilaa” yhdelle harjoittelijalle. Olin vaan niin typerä, etten ottanut nimeä tai puhelinnumeroa ylös, joten en voi tarkistaa, mikä on tilanne nyt. Odotamme siis jännityksellä huomista aamua, onko meitä kaksi vai kolme….

Tänään oli arvonlisäverojen ilmoittamisen ja maksamisen viimeinen eräpäivä. Erittäin ikävää maksaa kerralla koko vuoden alvit. Kirjanpitäjäni on toki tämän tästä tuonut minulle laskelmia, että ”maksa nyt vähän kerrallaan”, mutta minähän en ole ottanut kuuleviin korviini viisasta neuvoa. Nyt oli siis iiiiiso lasku maksettavana. Rahoja kasaan riipiessäni pohdin taas tämän yrittämisen mielekkyyttä.

Toisaalta ja toisaalta….

Pellavasydämen Mervi
ps. kamera on taas hukassa, joten ei ainukaistakaan kuvaa ole tähän lisättävissä. Ei –  mutta näytänpä teille vanhan, pöhkön kuvan! En muista, tuliko tästä mainosta, mutta sellainen oli alunperin tarkoitus. Yrittäjän on uskallettava laittaa itsensä likoon….

Kaikki muut paitsi pusero ja silmälasit on Pellavasydämen tuotteita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top