…Ja tällainen mainos siitä tuli…

Edellisessä postauksessa näytin mainoksen tekemiseen ”tarvittavat” materiaalit.

Tässä tulee lopputulos. Tai oikeasti tämä on vedos, jonka ilmoituksenvalmistaja lähetti sähköpostiini. Ja vielä siitä otettu skannattu kuva, joten laatu ei ole sama kuin valmiissa mainoksessa. Kuva tulee sijoittumaan takasivun oikeaan yläkulmaan. Muuten, kuinka moni teistä aloittaa lehden luvun takasivusta?

Tässä näette, miten kehnoistakin aineksista mainoksia tehdään ja millaisia niistä saadaan aikaiseksi. Tietysti tästä voidaan olla montaa mieltä, onko hyvä vai huono. En tehnyt tähän mitään muutoksia, koska en tiedä, mitä olisin muuttanut. Toki, JOS OSAISIN itse tehdä, olisin varmasti tehnyt toisenlaisen, mutta olisiko se ollut parempi vai huonompi, kuka tietää….

Ainakin tämä on erilainen, kuin on koskaan ennen ollut ja sen verran erikoinen, että uskoisin lukijan pysähtyvän katsomaan, mitä siinä oikeastaan on. Toivottavasti.

Saimme tänään ”kangasosaston” valmiiksi. Kankaat siirrettiin siis keskelle tupaa, eli heti ovesta sisään tullessa näkyvät nyt kankaat. Ehkä eivät siinä tule jatkossa pysyvästi olemaan, mutta ainakin nyt tämän kampanjan ajan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top