Ohjaaja tulee – tarkastukselle?

Olen tässä tekemässä lähtöä putiikkiin. Sain viestin harjoittelija-Lissulta. Ohjaaja on kuulemma tänään tulossa käymään.

Onhan näitä ohjaajia ennenkin käynyt. Ja jos ei ne käy, niin ihmettelen sitäkin. Esimerkiksi Mervi on ollut puoli vuotta harjoittelussa (tai mikä ikinä sen nimi onkaan…) mutta kukaan ei ole käynyt tai kysynyt mitään. No, toisaalta on ajateltava niin, että luottavat meihin niin täydellisesti.

Mutta siis se tämänpäiväinen. Lissuahan hän kaiketi tule katsomaan ja pärjäämistään. Silti en voi välttyä ajatukselta, että olen itse ja työpaikkani jotenkin tarkkailevien silmien alla. No, tottakai, jos meillä olisi jotain älytöntä, niin siihen pitäisi puuttua. Tai ei ainakaan tulisi uusia harjoittelijoita.

No, saapi nähdä. Tällä seudulla on hiihtolomaviikko meneillään, joten SAATTAISI olla hiihtolomalaisia liikkeellä. Lähdenpä katsomaan, minkälaiseksi päivä muodostuu. Paljon on muistetta….no just, nyt ne jo soitti paikallislehdestä, että pitäisi olla materiaali torstaista mainosta varten. Mutta huomisaamuksi riittää. Kamera siis mukaan sitäkin varten –  mainoskuvausta taas vaihteeksi….
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top