Tyttö pääsi ikkunalle poikana

Sain yhdeltä paikalliselta ”neulojatädiltä” monta lasten villatakkia ja päätimme laittaa ne näyteikkunalle.
Itseoikeutettuna sinne pääsi myös meidän tyttö, joka tällä kertaa joutui esittämään poikaa ja oikein hyvin se häneltä sujuikin. Onko sellaista sanontaa, että ”vaatteet ne miehen tekee…” hehee…

Eikös olekin komea poika!
Tässä ikkunasomistuksessa on tarinana talvinen retki. Poijjaalla on kelkka ja eväät mukana. Kun en osannut päättää, mikä noista ikkunakuvista on vähiten huono (valaistus on kaikissa eri) niin laitoin kaikki mukaan. Oikein mielellään otan neuvoja vastaan – miten tällainen kohde kuvataan oikeaoppisesti?

 Ja sitten vielä ikkuna ulkoapäin, mikä onkin jos mahdollista vielä haastavampi kuvattava!

Villatakit nyt eivät valitettavasti näissä kuvissa erotu. Minusta kaikkein ihanin on tuo pojan päällä oleva saaristolais- vai kalastajaneuleko se nyt oli. Juuri yritin sitä opetella ja laitoin sen muistiinkin, mutta näköjään olen taas unohtanut. Olisko se ollut niin päin, etä saaristolaisneule on yksivärinen ja siinä mm. helmineuletta. Tietääkö joku lukijoista?

Olen pyytänyt tältä neulojalta tuollaista samanlaista neulepaitaa miesten koossa. Niitä aina silloin tällöin kysytään. Hinta kylläkin kipuaa aika korkeaksi, mutta joka sellaisen todella haluaa ja arvostaa käsityötä, niin tod.näk. myös maksaa siitä?

Pellavasydämen Mervi
yritän nyt oikein tosissaan saada itseäni niskasta kiinni ja kerättyä viimeiset kirjanpitoaineistot kirjanpitäjälleni (=miehelleni, joka niitä tämän tästä ruinuaa)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top