Viimeinen mahdollisuus

Viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintona on kierrätyskirja ”Olipa kerran housunpuntti” (klik)   Osallistumimahdollisuus päättyy tänään klo 24.00

Viimeinen mahdollisuus on myös ilmoittautua Taivassalossa pidettävälle kansalaisopiston kurssille, jossa olen opettajana. Kurssin nimi on ”Puikolla, koukulla vai sittenkin puikkokoukulla”. Kurssille ei vielä ole kovin montaa osallistujaa ilmoittautunut, mutta kurssi pidetään joka tapauksessa.

Kahden illan kurssilla kertaamme palmikon neulomista ja opettelemme koukkuamista sekä tutustumme aivan uuteen työvälineeseen, puikkokoukkuun. Ensimmäisellä kerralla teemme pikkuharjoituksia ja toisella kerralla jokainen aloittaa haluamansa työn, esim. myssyn, kännykkäpussin, lapaset tai huivin….

Kurssin tiedot löytyvät Vakka-opiston sivuilta (klik)

Tähän loppuun täydellisesti sopimaton kuva, mutta kun ei ole kamerassa enää mitään käyttämättömiä

Minulle on tullut jonkun kirpputoriostoksen mukana tällainen yksinäinen korvis, jonka olen tunnistanut pronssiseksi Kalevala-koruksi. Nimeltään se on Kuusamon kirves. Siirrän tämän tuonne kirpputori-myytävien sivulle. Jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

edestä

takaa

Pellavasydämen Mervi

Heräsin muuten tänään siihen (klo 9.30) että kudetukusta soitettiin. Ystävällisesti ilmoittavat, kun ovat saaneet uusia kuteita. Niinpä pidin tänään vapaapäivän putiikista ja lähdin hakemaan kuderullia. 15 pakettia = 150 rullaa. Nyt olis hiukan erilaisia värejäkin tarjolla, muutama lime, punainen, kirkas vihreä, rusehtava jne…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top