Taas sai hävetä silmät päästänsä

Mistähän tuokin otsikon sanonta mahtaa olla peräisin?

Muistatte ehkä, että olin joulun alla kurssilla, jossa opin tekemään tällaisesta blogspotin blogipohjasta kotisivun. Halusin vaihtaa nykyisen kotisivuosoitteeni tällaiselle uudelle tekemälleni kotisivulle. Opettaja neuvoi ”menemään sinne, mistä olet osoitteen saanut ja pyytämään heitä vaihtamaan osoitteen”. Näin ainakin ymmärsin.

Tänään sitten päätin käydä hoitamassa asian. ARVASIN. Ongelmia edessä. Tiedättehän, kun yrittää selittää jotain, mistä ei ymmärrä itse yhtään mitään…. Ai että olin nolo.

Tilanne on siis tämä: Minulla on Pellavasydämen kotisivut, jotka on tehty FrontPage-ohjelmalla

https://www.pellavasydan.fi

ja sitten on nämä – vielä keskeneräiset – uudet sivut

http://pellavasydanpistefi.blogspot.fi

Nyt haluaisin että tähän jälkimmäiseen vaihdettaisiin osoitteeksi pelkkä pellavasydan.fi. Muuten sivun sisältö saa mennä roskiin. Yritin tätä selittää ja kaupan setä ei ymmärtänyt. Hän piirsi kuvioita ja yritti saada minua luopumaan tuosta blogipohjaisesta kotisivu-ideastani. Kunnon asiakaspalvelijana hän tietysti lupasi selvittää asian ja soittaa minulle huomenna onnistuuko se. Saas nähdä.

Ymmärrän kyllä oikein hyvin, ettei tuo uusi kotisivu nyt mikään huippujuttu ole, mutta kun kurssinkin sitä varten kävin ja toisaalta, kun sen nyt osaisin. Hallitsen mielestäni tämän blogin käytön tarpeeksi hyvin. Tämän käyttö on yksinkertaista, joten kotisivuja tulee päivitettyäkin tarpeeksi usein.

Keski-ikäisyydestä on se hyöty, että kehtaa montaa asiaa paremmin kuin nuorempana. Tiesin, että olen menossa häpeämään, mutta menin silti. Mites tuotakaan asiaa muuten olisi hoitanut?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top